News Flash:

Zacusca de vinete si gogosari

20 Octombrie 2010
1855 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6478 RON (-0.0072)
USD: 4.0820 RON (-0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Aceasta zacusca se poate pastra si peste iarna. Pentru aceasta, cand este gata zacusca se pune in borcane, se acopera cu hartie pergament si se leaga, apoi se fierbe 1/2 h intr-un vas cu apa. Ingrediente zacusca de vinete si gogosari: 500g rosii 2 vinete mijlocii 4 gogosari 1 ceapa (dupa gust) 50 g ulei 1 lingura de zahar sare Modul de preparare a retetei: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna pe fund (se pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taie felii). Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita in care s-a rumenit ceapa (dupa gust). Se pune zaharul, se potriveste zacusca de sare, si se lasa sa fiarba la foc mic, pana mai scade zeama, fiind atenti sa nu se prinda la fund.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

5338 viz    0 com
1344 viz    0 com
1409 viz    0 com
2850 viz    0 com
3054 viz    0 com
3026 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0753 (s) | 35 queries | Mysql time :0.015430 (s)