News Flash:

Vinete umplute cu ceapa

20 Septembrie 2010
965 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6540 RON (0.0000)
USD: 4.1197 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente 4 vinete mici Zeama de la 2 lamai Sare, piper proaspat macinat 5 cepe 3-4 catei de usturoi 1 lingura ulei de masline Patrunjel 1 lingurita de oregano 1 lingurita de cimbru 30 g samburi de pin Pentru sos 2 pahare de iaurt degresat 2-3 catei de usturoi 2 linguri de miere Felii de rosii, verdeata 30 g parmezan ras Preparare Curatati vinetele, spalati-le si taiati-le in doua. Scobiti miezul cu o lingurita. Stropiti jumatatile de vinete cu zeama de lamaie, condimentati-le cu sare si piper si asezati-le intr-o tava unsa. Curatati ceapa si usturoiul, taiati-le rondele. Incingeti uleiul de masline si caliti rondelele de ceapa si usturoi. Adaugati patrunjelul tocat marunt, oregano, cimbrul si samburii de pin. Umpleti jumatatile de vinete cu acest amestec si bagatile in cuptorul incalzit la 180 de grade. Lasati la cuptor 35 de minute. Amestecati iaurtul cu usturoi si miere. Condimentati cu sare si piper. Scoateti vinetele din cuptor, aranjati-le pe un platou. Ornati cu felii de rosii, picurati sos de iaurt, ornati cu fire de verdeata si parmezan ras.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1017 (s) | 35 queries | Mysql time :0.016276 (s)