News Flash:

Vinete Parma

10 Martie 2011
1661 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: doua vinete mari, patru rosii, 80 g piure de tomate, o ceapa, doi catei usturoi, jumatate lingurita oregano, o treime lingurita cimbru, 100 g brânza tofu, 150 g ulei de masline, 80 g cascaval de post, sare, piper macinat.

Mod de preparare: se spala vinetele si se taie felii groase de 1,5 cm. Se prajesc în jumatate din cantitatea de ulei, apoi se lasa la scurs. Se sareaza si se pipereaza, dupa gust. Se curata si se taie marunt ceapa, apoi se caleste putin în ulei. Se adauga usturoiul si rosiile taiate felii, piureul de tomate si condimentele. Se lasa la foc mic, pâna se îngroasa sosul. Jumatate din cantitatea de vinete se pune pe fundul unui vas de tip Jena, se unge deasupra cu sosul de tomate si se adauga brânza tofu taiata cubulete. Se acopera cu restul de vinete, se unge cu sosul de rosii si se rade deasupra cascavalul de post. Se introduce în cuptorul preîncalzit, la foc potrivit, pâna se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0897 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020232 (s)