News Flash:

Unde gresesc gospodinele

23 Iunie 2010
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6540 RON (0.0000)
USD: 4.1197 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cativa specialisti au un top minutios al greselilor pe care femeile casnice le fac atunci cand igienizeaza casa! Medicii spun ca multe gospodine nu stiu cum se face curatenia "ca la carte" si, de aceea, germenii si microbii tulbura sanatatea familiilor lor. Iata care sunt zonele pe care multe femei uita sau nu stiu ca trebuie curatate si cateva ponturi pentru a mentine un mediu ferit de boli! Uscarea rufelor afara Stiai ca prin uscarea rufelor in aer liber poti dobandi alergii sau afectiuni virale? Se pare ca expunerea hainelor in bataia vantului, purtator de microparticule, nu doar le usuca, ci le si imbiba cu factori alergeni precum polenul si praful sau impuritati care pot afecta sanatatea. Ideal este sa usuci hainele in casa pentru a evita imbolnavirea! Clantele, mereu uitate Unele gospodine nici nu sterg usa cu dezinfectant, cu toate ca lemnul si metalul sunt cele mai bune gazde ale microbilor! Totodata, clanta usii sau manerul unui sertar, "adevarate focare de infectie" dupa cum spun medicii, nu sunt curatate niciodata sau foarte rar. In lipsa dezinfectarii acestora, microbii migreaza de pe mana pe fata, de pe piele, in organism. Stiai ca aparatul de aer conditionat trebuie curatat? Foarte multe femei vor raspunde negativ la aceasta intrebare, conform studiului. Aparatul de aer conditionat are un filtru de purificare a aerului care trebuie spalat regulat la cel mult doua luni. Contrar, microbii vor fi imprastiati pe toata suprafata de bataie a aerului! De cate ori speli frigiderul? Raspunsul corect este o data pe luna, cel putin! Mancarea se altereaza chiar si atunci cand este tinuta la temperaturi joase. De aceea, pentru a evita toxiinfectiile sau bolile stomacale trebuie sa cureti sertarele si grilajele din aparatul frigorific! Este bine de stiut si ca alimentele depozitate in frigider trebuie acoperite sau puse in caserole inchise, iar legumele trebuie spalate in prealabil. Un jet de apa e de ajuns pentru spalarea alimentelor? Categoric nu! Gandeste-te prin cate maini au trecut apetisantele rosii sau cati au luat "in picioare" capsunile pe care tocmai le-ai cumparat. De aceea, spala bine orice fel de leguma sau fruct si in mod deosebit carnea. Poti folosi sapunul in cazul fructelor sau legumelor cu coaja. Cumperi painea proaspata si neambalata? Pentru ca e mai comod sau mai ieftin asa, dar medicii avertizeaza ca acest obicei poate avea repercusiuni asupra sanatatii tale si a familiei. Oamenii au obiceiul de a testa cu mana lor prospetimea painii sau aceasta poate suferi mici accidentari, precum scaparea pe jos. Variantele tale in acest caz sunt sa cumperi painea gata ambalata ori de la patiserii, unde alimentul este pastrat in conditii de igiena maxima, sau sa o coci acasa. Aerisesti casa dupa ce ai spalat pe jos? Foarte multi doctori avertizeaza asupra bolilor cauzate de produsele casnice. Toxicitatea ridicata din solutia de spalat parchetul, de exemplu, poate cauza boli precum leucemia, spun medicii specialisti! De aceea, daca optezi sa?ti igienizezi casa cu produse din comert, lasa imediat dupa ce ai spalat geamurile larg deschise pret de jumatate de ora. Vaporii toxici vor disparea. Totodata, poti incerca o metoda naturala de a dezinfecta podeaua: apa cu otet (100 ml de otet la 1 litru de apa)!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1018 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014480 (s)