News Flash:

Uleiul de masline previne atacurile cerebrale

5 Iulie 2011
879 Vizualizari | 0 Comentarii

Persoanele în vârstă de peste 65 de ani, care folosesc ulei de măsline în dieta zilnică, prezintă mai puţine riscuri de a suferi atacuri cerebrale.

Cercetătorii francezi au făcut un studiu şi au monitorizat 7.625 de persoane în vârstă de peste 65 de ani, originare din oraşele Bordeaux, Dijon şi Montpellier, pe o perioadă de cinci ani.

După ce au luat în calcul criterii care ţineau cont de greutate, activităţile fizice şi regimul alimentar, oamenii de ştiinţă francezi au constatat că persoanele care consumau frecvent ulei de măsline prezentau un risc de a suferi un accident vascular cerebral cu 41% mai mic în comparaţie cu persoanele care nu consumau acest produs alimentar.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1952 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023050 (s)