News Flash:

Trigoane cu masline si cascaval

10 Noiembrie 2010
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6528 RON (+0.0033)
USD: 4.0873 RON (+0.0104)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Este o reteta speciala. Extrem de gustoasa, poate fi un aperitiv excelent la o petrecere, alaturi de un vin demisec. Ingrediente si cantitati: 1 pachet de foi de placinta cascaval masline negre, fara samburi, cat cuprinde ulei pentru uns foile Mod de preparare: 1. Este important ca trigoanele cu aceasta umplutura sa fie cat mai mici posibil. 2. In fiecare placintica - foile de placinta trebuie sa fie unse cu ulei -, pune o maslina infasurata intr-o felie mica de cascaval. 3. Pregateste trigoanele sau alt tip de placinta, dupa indemanarea ta, dar esential este ca umplutura sa fie complet infasurata de foaie. Introdu trigoanele la cuptor, la foc iute. Sfat: Poti incerca reteta si cu masline verzi, dar si cu file de peste afumat si cascaval. Pentru o varianta picanta, adauga o fasie mica de ardei iute sau piper, caz in care iti recomandam un vin sec. Rezultatele sunt spectaculoase!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

3423 viz    0 com
1184 viz    0 com
1306 viz    0 com
1057 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 24 queries | Mysql time :0.020643 (s)