News Flash:

Tort din piscoturi

26 Octombrie 2010
3479 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6603 RON (+0.0025)
USD: 3.9613 RON (+0.0038)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
O reteta festiva usor de realizat si de catre incepatori! Ingrediente: • 500 g piscoturi • 150 ml apa • 200 g zahar • 2 linguri de rom (pentru blat) • 200 g unt • 200 g zahar pudra • 100 g ciocolata • 300 g frisca (pentru crema) • kiwi pentru ornat Mod de preparare: Se insiropeaza piscoturile cu sirop cald, parfumat cu rom, apoi se aseaza un strat pe un platou mare. Crema se prepara astfel: se freaca untul spuma, se adauga zaharul, ciocolata data prin razatoare si frisca, amestecand continuu. Crema se omogenizeaza si se pune un strat peste primul rand de piscoturi. Se aseaza un alt rand de piscoturi insiropate, se acopera cu crema si se incheie cu un rand de piscoturi care se acopera cu frisca sau cu crema ramasa. Se orneaza cu felii de kiwi. Tortul se tine la rece, se taie dupa doua ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

4512 viz    0 com
1116 viz    0 com
1219 viz    0 com
1767 viz    0 com
1438 viz    0 com
1302 viz    0 com
1675 viz    0 com
1808 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0811 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019580 (s)