News Flash:

Tort cu smantana si miere de albine

11 Martie 2011
1690 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6639 RON (0.0000)
USD: 4.1179 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente pentru blat: 5 oua, 5 linguri de zahar, 5 linguri de faina, sare, praf de copt.

Pentru crema: 250 ml miere, un pachet de unt, 250 ml smântâna, 3 oua, 2 linguri de cacao, 100 g zahar.

Pentru sirop: 250 ml apa, 100 g zahar, o sticluta de esenta de rom.

Preparare

Din ingredientele pentru blat se face o compozitie clasica de blat de tort care se lasa sa se raceasca si care se va taia în 3 bucati. Ouale de la crema se bat cu zaharul pe baie de aburi.

Când s-au încalzit suficient se adauga mierea si se continua amestecarea pâna se dizolva mierea. Smântâna se bate pâna se face frisca si de asemenea si untul.

Se ia vasul de pe baia de aburi si se adauga smântâna si untul (frecate). Se da putin crema deoparte (pentru învelit tortul), iar cu restul se amesteca cacaoa pâna rezulta o crema omogena.

Se dau cele 2 creme la rece. Siropul se fierbe 10 min, se lasa la racit, iar apoi adaugam romul. Se însiropeaza fiecare felie de tort si se umple cu crema de cacao. Tortul se îmbraca cu crema pastrata si se orneaza dupa propriul gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

preparare
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1070 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016187 (s)