News Flash:

Tipuri de ceai care te pot ajuta sa elimini celulita

22 Decembrie 2010
1659 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (+0.0040)
USD: 3.9517 RON (-0.0226)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ceaiul verde

Ceaiul verde contine substante active, antioxidanti, diuretice, stimulatoare, tonice digestive, tonice cerebrale, intensificatoare ale metabolismului, cafeina etc. Dintre antioxidanti, ceaiul verde este cunoscut pentru continutul sau ridicat de epigalocatechin galat (EGCG). Acest antioxidant are efecte de 100 de ori mai puternice decat cele ale vitaminei C, fiind mai puternic chiar si decat resveratrolul, un antioxidant din vinul rosu.

Ceaiul zeilor - Kombucha

Supranumit "ceaiul zeilor", ceaiul de Kombucha reprezinta un cocktail de enzime, vitamine si substante active obtinute din ciuperca cu acelasi nume, avand numeroase beneficii tonice, regenerante si antiimbatranire. Este folosit in bolile cronice, pentru intretinerea sanatatii, pentru eliminarea surplusului de kilograme si a celulitei, pentru combaterea starilor de oboseala si vitalizarea organismului, in dietele de detoxifiere etc.

Ceaiul de soc

Ceaiul de soc este folosit de multa vreme pentru proprietatile sale antilipidemice, sporind arderile, mobilizarea grasimilor si reducand tesutul adipos din corp. Ceaiul si tinctura de soc sunt indicate aproape in toate dietele, iar compresele de soc ajuta in eliminarea celulitei.

Ceai de macese

Ceaiul de macese este util pentru revigorarea organismului, intarirea imunitatii si reducerea inflamatiilor. Ceaiul de macese are un continut ridicat in vitamine din complexul B, provitamina A, taninuri si alte substante active, luptand impotriva infectiilor, diminuand inflamatiile, reducand tesutul adipos, tonifiind organismul si sistemul nervos.

Ceai de lamaie

Ceaiul de lamaie se recomanda sa fie preparat astfel: se storc doua lamai intr-un litru de apa, apoi se taie lamaile ramase si se adauga in apa, care ulterior se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot cateva secunde se ia ceaiul de pe foc si se lasa sa se raceasca 10 minute. Se poate adauga menta sau fructe de padure, dupa gust. Sunt recomandate patru cani pe zi de astfel de ceai.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceaiul verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0734 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017581 (s)