News Flash:

Tigaie cu pui si ciuperci

12 Martie 2011
2300 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

- un piept de pui dezosat
- 200 g broccoli
- 300 g porumb pitic
- 300 g ciuperci (bureti)
- doi morcovi
- o radacina de patrunjel
- 100 g fasole verde
- sare
- piper
- trei linguri de ulei.

Mod de preparare:

1. Pieptul de pui se taie bucati sau fâsii, iar morcovii si buretii, julienne.
2. Se pun la prajit într-o tigaie din teflon, în ulei, apoi se adauga pe rând rondelele de radacina de patrunjel si porumbul taiat în doua sau în trei.
3. Separat, broccoli si fasolea verde se fierb câteva minute, apoi se scurg de apa si se pun în tigaie lânga celelalte legume.
4. Se potrivesc de sare si de piper si se servesc calde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4114 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020352 (s)