News Flash:

Supa de ciuperci

13 Ianuarie 2011
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
INGREDIENTE:
- 25 grame unt
- 25 grame faina
- 500 mililitri supa de legume
- 300 mililitri lapte
- 200 grame ciuperci decojite si taiate în bucati foarte subtiri
- o lingura de suc de lamâie
- sare dupa gust
- piper dupa gust
- patrunjel tocat marunt
- 2 linguri mari de smântâna

Pasul 1. Topiti untul într-un vas mai maricel. În untul respectiv caliti ciupercile 2 sau 3 minute. Nu mai mult ca se arde untul. Peste ciuperci presarati faina si caliti înca 2 minute.

Pasul 2. Peste ingredientele de mai sus turnati supa de legume si laptele. Focul este mediu în acest moment. Amestecati usurel, usurel, iar când începe sa fiaba, dati focul la minim, acoperiti cu un capac si lasati vasul pe aragaz cam 10 - 15 minute.

Pasul 3. Opriti focul. Adaugati sucul de lamâie si smântâna si amestecati bine de tot cu ajutorul unei linguri.

Nu uitati de patrunjel! Se pune si el într-un final.

Pasul 4. Supa e gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pasul 1 pasul 2 pasul 3 pasul 4
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0717 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014152 (s)