News Flash:

Supa de ciuperci

13 Ianuarie 2011
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6658 RON (-0.0009)
USD: 4.0493 RON (+0.0134)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
INGREDIENTE:
- 25 grame unt
- 25 grame faina
- 500 mililitri supa de legume
- 300 mililitri lapte
- 200 grame ciuperci decojite si taiate în bucati foarte subtiri
- o lingura de suc de lamâie
- sare dupa gust
- piper dupa gust
- patrunjel tocat marunt
- 2 linguri mari de smântâna

Pasul 1. Topiti untul într-un vas mai maricel. În untul respectiv caliti ciupercile 2 sau 3 minute. Nu mai mult ca se arde untul. Peste ciuperci presarati faina si caliti înca 2 minute.

Pasul 2. Peste ingredientele de mai sus turnati supa de legume si laptele. Focul este mediu în acest moment. Amestecati usurel, usurel, iar când începe sa fiaba, dati focul la minim, acoperiti cu un capac si lasati vasul pe aragaz cam 10 - 15 minute.

Pasul 3. Opriti focul. Adaugati sucul de lamâie si smântâna si amestecati bine de tot cu ajutorul unei linguri.

Nu uitati de patrunjel! Se pune si el într-un final.

Pasul 4. Supa e gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasul 1 pasul 2 pasul 3 pasul 4
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0724 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014774 (s)