News Flash:

Sote de morcovi

2 Iulie 2010
1431 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente # un kg de morcovi tineri, # 150 g unt, o linguriţă de zahăr, # doi căţei de usturoi, # sare după gust Preparare # Morcovii se curăţă şi se taie în bucăţi. # Zahărul se pune la caramelizat şi, cand are o culoare frumoasă, se pune untul în el şi se amestecă să se topească împreună. # Se adaugă morcovii şi la foc mic se amestecă să nu se ardă pe fundul cratiţei. # Se adaugă cate un pic de apă şi se lasă să se evapore toată înainte de a pune din nou. # Cand sunt gata, se adaugă usturoiul zdrobit şi sarea şi se mai lasă un pic pe foc să scadă zeama
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0909 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017308 (s)