News Flash:

Snitel din pui umplut

30 Mai 2010
1983 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente 150 grame piept de pui 2 ciuperci, 50 gr cascaval, 50 gr sunca , faina, 1 ou, pesmet, sare,piper Mod de preparare Pieptul de pui se spala si se feliaza. Se bate apoi cu ciocanul pentru snitele si se umple cu ciupercile taiate cubulete, peste ele punem sunca si cascavalul. Se condimenteaza cu sare si piper se ruleaza. Se da prin faina ou, pesmet si se pune la prajit in ulei incins. Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti.Se scot si se lasa la scurs pe servetele absorbante. Conopida si brocoli se spala si se desfac in buchetele. Se fierb in apa cu sare timp de 5 minute, dupa care se scurg de apa. Snitelele se aranjaza pe farfurie. Alaturi se pun buchetelele de conopida si brocolii peste care se pune cubulete de unt. Pofta buna!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0891 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017553 (s)