News Flash:

Sigur si tu faci astfel de greseli atunci cand prajesti oua! Uite secretele unor ochiuri perfecte!

17 Octombrie 2013
16170 Vizualizari | 2 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6662 RON (0.0000)
USD: 4.0794 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ouale ochiuri sunt preferatele multor persoane, insa putini sunt cei care stiu intr-adevar cum se pregatesc acestea. Cei mai multi dintre noi comitem niste greseli care strica gustul si aspectul acestui preparat.

Jurnalistii de la Huffington Post au facut o compilatie a greselilor pe care le facem atunci cand prajim oua si cum le putem remedia. Daca nu vrei sa mai pierzi timp incercand sa scoti cojile, cel mai bine ar fi sa fii mai atent atunci cand spargi ouale si sa dai mai incet cu ele de masa sau de marginea farfuriei sau a tigaii. Multora ni se intampla sa se imprastie galbenusul in tigaie. Solutia: pune oul in tigaie de la inaltime mica, nu ii da drumul de sus.

Un alt secret, pentru a evita ca oul sa devina crocant si sa capete o culoare maronie, este sa il prajesti la o temperatura mai mica.  De asemenea, evita sa folosesti o tigaie lipicioasa pentru ca misiunea ta va deveni mult mai grea cand vei vrea sa pui produsul final pe farfurie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ouale ochiuri greseli strica gustul compilatie prajim oua cojile secret
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Nini  | #709
Doar atat? Este pentru blonde?
gh  | #811
Ha ! Ha ! Ha !
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 24 queries | Mysql time :0.029239 (s)