News Flash:

Deserturi simple si reci

Serbet de capsuni

24 Iunie 2010
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6495 RON (+0.0015)
USD: 4.0769 RON (-0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente: - 3 albusuri - 110 g zahar pudra - 40 g zahar vanilat - coaja rasa si suc de la o lamaie - 25 ml sherry - 500 g capsuni tocate marunt Mod de preparare: Albusurile se bat spuma si se adauga un praf de sare. Se pune apoi treptat zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga coaja rasa si zeama de lamaie, apoi sherry si capsunele. Compozitia obtinuta se fierbe intr-o oala mare, batandu?se continuu cu telul, timp de 7-8 minute, pana cand a crescut in volum si a devenit o spuma lichida. Se ia de pe foc si se mai bate putin pentru a se raci usor. Se introduce compozitia la congelator pana cand se intareste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0960 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020259 (s)