News Flash:

Salau cu smantana la cuptor

23 Octombrie 2010
4508 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6524 RON (+0.0046)
USD: 3.9764 RON (-0.0029)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
O reteta potrivita pentru o cina romantica, salaul cu sos de smantana aromata si ciuperci innabusite reprezinta un preparat savuros. Ingrediente 1 kg salau dezosat ( file) 200 gr cascaval afumat 250 ml ciuperci 150 ml smantana groasa 1 cutiuta rosii in bulion 50 gr unt de masa 1 ceapa rosie ierburi aromate pentru peste, piper 75 ml vin alb demisec Mod de preparare Se curata salaul, se spala, se usuca pe un servet de hartie si apoi se presara cu putina sare si piper, lasandu-se 30 de minute. Ceapa rosie se taie feliute subtiri iar bulionul se pune intr-o ceasca. Intr-un vas de sticla termorezistent se pune o lingura de ulei, un strat de ceapa, cateva lingurite de bulion, cascaval afumat dat pe razatoarea mare, sare, piper si vinul alb, apoi deasupra pestele. Vasul se da la cuptor la foc mediu 5 minute, apoi se scoate si se presara deasupra ciupercile innabusite 5 minute in untul de masa. Dupa ce scade apa lasata de ciuperci se scoate vasul, se adauga smantana si se maid a la cuptor 8-10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ingrediente
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1113 viz    0 com
1217 viz    0 com
1765 viz    0 com
1438 viz    0 com
1299 viz    0 com
1675 viz    0 com
1807 viz    0 com
5313 viz    0 com
1316 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1016 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014765 (s)