News Flash:

Salata de cuscus cu rodii si fistic

26 Ianuarie 2011
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
INGREDIENTE:
- 250 mililitri supa de legume
- sare
- vreo 20 de fire de sofran (sau 3, 4 vârfuri de cutit de sofran pisat, daca nu gasiti proaspat)
- 200 grame de cuscus
- 150 grame de seminte de rodii (miez adica, dar asa se numesc ele dupa ce le separati una de cealalta)
- 75 grame de fistic pisat
- o legatura de coriandru tocata în bucati mari
- o legatura de menta tocata la fel
- coaja rasa de la o lamâie
- o lingura de zeama de lamâie
- 4 linguri de ulei de masline
- suc de rodii care se serveste separat

PASUL 1. Puneti supa (gata pregatita si strecurata daca e facuta din legume reale si nu din cub) pe foc si când incepe sa fiarba adaugati sofranul si sarea. Lasati la fiert cam 5-7 minute.

PASUL 2. Puneti cuscusul într-un vas mare si turnati peste el supa si sofranul.

Acoperiti vasul si lasati-l în pace timp de cel putin 30 de minute. Amestecati din când în când, pâna se raceste complet.

PASUL 3. Dupa ce s-a racit complet adaugati semintele de rodie, fisticul pisat, coriandrul, menta si coaja de lamâie.

PASUL 4. Într-un vas mai mic amestecati zeama de lamâie cu uleiul de masline si putina sare. Turnati amestecul peste cuscus. Puteti adauga si putin suc de rodii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pasul 1 pasul 2 pasul 3 pasul 4
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0805 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014816 (s)