News Flash:

Salata de conopida

6 Decembrie 2011
1380 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (0.0000)
USD: 3.9517 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Este un aperitiv minunat, dar si o garnitura la friptura.

Ingrediente:
o conopida, doua cepe rosii, trei galbenusuri de ou, ulei, sare, piper, 150 grame iaurt sau o lingura, doua de smantana.

Preparare: Fierbe conopida, desfacuta buchetele, dar si cotoarele taiate bucatele, in abur. Daca nu ai o oala speciala, pentru fiert in abur, foloseste o oala inalta si o sita cu diametrul cat gura oalei. Pune apa cat sa atinga fundul sitei si adauga conopida in sita. Pune totul pe foc, acoperit cu un capac sau cu folie de aluminiu. Cand este gata, striveste-o usor cu furculita, fara sa o pasezi. Striveste mai ales cotoarele si lasa florile cat mai intregi. Cat fierbe conopida, prepara din trei galbenusuri circa 250 grame maioneza. Taie ceapa fin si amestec-o cu mana, ca sa se inmoaie, dupa ce ai pus un praf de sare. Amesteca conopida, maioneza si ceapa. Adauga smantana sau iaurtul si mai amesteca putin. Da salata la rece o ora doua.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida ulei sare piper iaurt smantana preparare
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1012 viz    0 com
1160 viz    0 com
1364 viz    0 com
2018 viz    0 com
1754 viz    0 com
1072 viz    0 com
1146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0998 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015123 (s)