News Flash:

Salata de andive cu carne si maioneza

31 Martie 2011
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente
500 gr andive,
300 gr rasol vita,
250 gr maioneza,
4 linguri otet,
apa minerala,
sare,
piper macinat

Mod de preparare
Andivele se desfac in frunze si se spala. Maioneza se subtiaza cu otet si apa minerala, pana cand capata consistenta unei smantani mai subtiri. Se amesteca in ea carnea de rasol taiata cubulete foarte mici, dupa care se sasreaza si se adauga piperul. Se toarna amestecul peste frunzele de andive dar nu se amesteca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1972 viz    0 com
1907 viz    0 com
1174 viz    0 com
1893 viz    0 com
1250 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0913 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019964 (s)