News Flash:

Rulada cu ciocolata

26 Martie 2011
1891 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru foaia de rulada: 5 ouă, 5 linguri zahăr, 3 linguri ulei, 5 linguri făină. Pentru crema de ciocolată: 250g ciocolată menaj, 200 ml frişcă lichidă, 50 g unt. Pentru glazură: 50 g ciocolată menaj, 3 linguri ulei.

Mod de preparare:

Foaia de rulada: Se separă gălbenuşurile de albuşuri, albuşurile se bat spumă cu cele 5 linguri de zahăr, gălbenuşurile cu uleiul, se încorporează apoi în albuşurile bătute iar apoi se adaugă cele 5 linguri de făină treptat.

Se răstoarnă compoziţia pe o foaie de copt într-o tavă şi se coace cca 5-7 minute.

Crema de ciocolată: Se pune pe foc frişca lichidă până dă în clocot apoi se răstoarnă fierbinte peste ciocolata mărunţită şi se amestecă.

Se dă la rece, apoi se adaugă esenţa de rom şi se mixează timp de 3-5 minute.

Se umple foaia de ruladă cu ciocolata şi se rulează .

Se pune glazura de ciocolată peste ruladă când este rece!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1250 viz    0 com
1831 viz    0 com
1501 viz    0 com
1287 viz    0 com
1158 viz    0 com
1329 viz    0 com
1760 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0766 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014531 (s)