News Flash:

Rulada cu ciocolata

26 Martie 2011
1905 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6660 RON (-0.0003)
USD: 4.0348 RON (-0.0072)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru foaia de rulada: 5 ouă, 5 linguri zahăr, 3 linguri ulei, 5 linguri făină. Pentru crema de ciocolată: 250g ciocolată menaj, 200 ml frişcă lichidă, 50 g unt. Pentru glazură: 50 g ciocolată menaj, 3 linguri ulei.

Mod de preparare:

Foaia de rulada: Se separă gălbenuşurile de albuşuri, albuşurile se bat spumă cu cele 5 linguri de zahăr, gălbenuşurile cu uleiul, se încorporează apoi în albuşurile bătute iar apoi se adaugă cele 5 linguri de făină treptat.

Se răstoarnă compoziţia pe o foaie de copt într-o tavă şi se coace cca 5-7 minute.

Crema de ciocolată: Se pune pe foc frişca lichidă până dă în clocot apoi se răstoarnă fierbinte peste ciocolata mărunţită şi se amestecă.

Se dă la rece, apoi se adaugă esenţa de rom şi se mixează timp de 3-5 minute.

Se umple foaia de ruladă cu ciocolata şi se rulează .

Se pune glazura de ciocolată peste ruladă când este rece!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1267 viz    0 com
1844 viz    0 com
1523 viz    0 com
1304 viz    0 com
1182 viz    0 com
1342 viz    0 com
1792 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016247 (s)