News Flash:

Ruladă de pui

19 Iulie 2010
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6524 RON (+0.0046)
USD: 3.9764 RON (-0.0029)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente: un kg piept de pui sare piper cimbru rozmarin o căpăţană de usturoi 50 g de unt 50 ml vin alb o lingură de miere zeama de la o lămaie; Pentru umplutură: trei morcovi 150 g de mazăre fiartă trei ouă trei linguriţe de pesmet 50 g de unt. Preparare: 1. Se desface pieptul de pui, se bate cu ciocanul de şniţele, se condimentează cu sare şi piper şi se unge pe toată suprafaţa cu unt. Se presară rozmarin, cimbru şi usturoi pisat şi se rulează. 2. Se stropeşte totul cu vin şi zeamă de lămaie, se unge cu miere şi se lasă la macerat cam două ore. 3. Se curăţă morcovii şi se pun la fiert în apă cu sare. După ce s-au pătruns, se scot, se taie mărunt, apoi se amestecă cu mazărea şi cu ouăle bătute. 4. Se scoate carnea, se presară pesmet pe ea, se întinde amestecul de legume cu ou şi se rulează. 5. Se aşază într-o formă de chec tapetată cu hartie de copt, se crestează din loc în loc la suprafaţă şi se bagă la cuptor, la foc potrivit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1014 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012235 (s)