News Flash:

Retete exotice: Cozi de homar la gratar

20 Decembrie 2010
2025 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (0.0000)
USD: 3.9517 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Unul dintre cele mai bune moduri de a pregati cozile de homar este la gratar. Astfel, sunt mentinute aromele si mai mult, puteti adauga un plus de savoare.

Ingrediente:

2 cozi de homari de dimensiune medie, decongelate

¼ cana de unt topit

1 lingurita de coaja de portocala rasa

2 lingurite de suc de lamaie

Putin ghimbir, praf de chilli si ierburi aromatice

Mod de preparare:

Taiati crusta cozilor de homar, folosind un foarfece de bucatarie. Indoiti putin cozile pana in momentul in care acestea incep sa cedeze, pentru a nu se rasuci cat timp le gatiti.

Amestecati sucul de lamaie, ghimbirul, ierburile aromatice, coaja de portocala, praful de chilli si untul topit apoi ungeti homarul cu acest amestec.

Daca aveti un gratar de gradina, puneti homarii la caldura directa, deasupra carbunilor incinsi cu partea carnoasa in sus, pentru circa cinci minute.

Intoarceti cozile pe partea cealalta si ungeti-le cu sosul preparat anterior. Lasati cozile pe gratar inca 5 sau 10 minute pana ce acestea devin inchise la culoare. Se servesc fierbinti.

Sugestii:

Se poate servi cu o delicioasa garnitura de sparanghel.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

3922 viz    0 com
1789 viz    0 com
1231 viz    0 com
1634 viz    0 com
1130 viz    0 com
1279 viz    0 com
1198 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0754 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019843 (s)