News Flash:

Retete de Craciun - Caltabosi de Casa

23 Decembrie 2010
2760 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (+0.0040)
USD: 3.9517 RON (-0.0226)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente: 400 g carne tocata de porc, doua intestine groase de porc, o cana de orez, un ou, 2 cepe, o cana de otet, o legatura de patrunjel, sare, piper,

Preparare:Inainte de a incepe prepararea caltabosilor, curatam si spalam intestinele de porc si le lasam intr-un vas cu apa si otet, pentru a inlatura mirosul neplacut. Apoi putem sa ne apucam de treaba: taiem carnea bucatele si o dam prin masina de tocat sau la robotul de bucatarie. O amestecam cu ceapa tocata marunt.Spalam orezul in mai multe ape si il scurgem, dupa care il amestecam cu carnea si ceapa. Adaugam verdeata, oul si condimentele si amestecam bine compozitia. Umplem intestinele cu compozitia de carne tocata si le legam la capete cu ata rezistenta. Punem caltabosii la fiert intr-un vas cu apa, intepandu-i din cand in cand ca sa nu plesneasca. Se lasa pe aragaz, la foc moderat, aproximativ 45-50 de minute. Caltabosii se pot servi pe masa de Craciun in mai multe feluri, dupa preferinta: calzi, imediat dupa preparare, raciti si cu mustar, ca aperitiv , sau prajiti in ulei si cu diverse garnituri sau salata de muraturi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ingrediente preparare
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1461 viz    0 com
1675 viz    0 com
3922 viz    0 com
1789 viz    0 com
1230 viz    0 com
1634 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020098 (s)