News Flash:

Reteta zilei: Cum sa prepari carne de pui cu masline si migdale

8 Februarie 2016
909 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6495 RON (+0.0015)
USD: 4.0769 RON (-0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
carne cu masline
Carnea de pui cu masline si migdale este o reteta de mancare condimentata care este gata in circa 30 de minute.
Carnea de pui cu masline si migdale are un gust bogat in arome care amintesc de bucataria spaniola. Va prezentam cum puteti prepara o cantitate pentru 4 portii.
Ingrediente pentru carne de pui cu masline si migdale:
4 bucati de carne de pui (2 piepti de pui taiati pe jumatate, fara oase si fara pielite)
30 g masline verzi, maruntite
2 lingurite de migdale prajite si maruntite
¼ cana de supa de pui nesarata
3 lingurite ulei de masline
1 lingurita de apa
¼ lingura de coaja de lamaie rasa
1 lingurita zeama de lamaie
¼ lingura de piper negru, macinat
¼ lingura paprika
¼ lingura mustar Dijon
1 catel de usturoi, pisat
2 lingurite de patrunjel verde, tocat
sare grunjoasa
Mod de preparare pentru carne de pui cu masline si migdale:
Asezati fiecare bucata de piept de pui pe o folie de plastic (pentru impachetat); folositi un ciocan pentru snitele si bateti carnea, incat fiecare bucata sa ajunga sa aiba o grosime de circa 6 mm.
Frecati fiecare bucata de carne cu piper si putina sare grunjoasa.
Incingeti o tigaie non-lipicioasa, la foc mediu spre ridicat si adaugati o jumatate de lingurita de ulei de masline. Adaugati 2 bucati de carne si prajiti-le pe fiecare parte timp de circa 3 minute, pana se rumenesc, apoi le dati deoparte.
Adaugati o jumatate de lingurita de ulei de masline si prajiti si celelalte 2 bucati de carne ramase, dupa care le dati deoparte.
Reduceti temperatura la nivel mediu. Adaugati in tigaie supa de pui si 2 lingurite de ulei de masline si usturoiul. Sotati timp de un minut, apoi adaugati un praf de sare grunjoasa, migdalele maruntite, o lingurita de apa, coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, paprika si mustarul Dijon. Sotati pentru circa un minut, timp in care amestecati ocazional. Folosind lingura, puneti acest amestec deasupra bucatilor de carne.
La servire, presarati patrunjel verde si masline verzi peste bucatile de carne. Yve.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1053 (s) | 27 queries | Mysql time :0.014116 (s)