News Flash:

Relatia dintre alcool, zahar si trigliceride

26 Mai 2010
3608 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6524 RON (+0.0046)
USD: 3.9764 RON (-0.0029)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Alcoolul si trigliceridele nu se amesteca, ca sa spunem asa. Alcoolul (etanolul) este defalcat in zahar si devine trigliceride (grasimi). La unele persoane sensibile, chiar si limitat, consumul de alcool poate ridica cu adevarat nivelul trigiceridelor. Procesarea alcoolului Atunci cand alcoolul este consumat, prioritatea organismului este de a-l prelucra si a scapa de el. Deci, ficatul proceseaza alcoolul inainte de alte functii metabolice. Trigliceridele incetinesc metabolismul cu cel putin 30% atunci cand ai alcool in sange. Zaharul si trigliceridele Daca mananci calorii in exces, in special zahar, acestea sunt stocate ca si trigliceride. Acest lucru se va traduce prin grasime corporala mai mare, si o presiune mai mare asupra proceselor organismului. Aportul de zahar total trebuie sa fie mai putin de 8 % din aportul caloric total. Trigliceridele Trigliceridele sunt stocate in esenta ca grasimi. Prea multe trigliceride ridica nivelul colesterolului deoarece acestae sunt o componenta a colesterolului total. Reducerea trigliceridelor Puteti reduce nivelul trigliceridelor prin limitarea consumului de alimente bogate in zahar si grasimi, in acelasi timp reducand si consumul de alcool
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1089 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014306 (s)