News Flash:

Pulpe cu vin la gratar

18 Iulie 2010
1895 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6524 RON (+0.0046)
USD: 3.9764 RON (-0.0029)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Categorie: Gratar Specific: romanesc Timp preparare: mediu Nr. portii: 4 Evenimente: Cina romantica, Single, Zile de nastere Pulpele de pui dezosate in combinatie cu marinata gustoasa din vin si usturoi reprezinta felul principal la un gratar intre prieteni. Ingrediente 8 pulpe de pui dezosate 8 catei de usturoi 400 ml vin alb aromat 2 lingurite de boia de ardei dulce sare, piper Mod de preparare Pulpele dezosate se spala bine si se zvanta apoi cu ajutorul unui servet de hartie. Intr-un castron se face o marinata din usturoiul zdrobit, sare, piper, vin si boiaua de ardei dulce. Se pun pulpele in aceasta marinata, se intorc pe toate partile si se lasa apoi asa timp de o ora. Se incinge bine gratarul si se aseaza pulpele de pui, scurse de marinata. Dupa ce s-au rumenit se aseaza pe un platou mare iar restul de marinata se pune langa platou, intr-un bol mic.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0874 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013971 (s)