News Flash:

Pui Shanghai

15 Iunie 2010
1809 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6550 RON (+0.0010)
USD: 4.1067 RON (-0.0130)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
puishanghai
Puiul Shanghai este una dintre cele mai simple si delicioase retete asiatice. Veti fi incantati de carnea aromata de pui, cat si de crusta crocanta de susan. Ingrediente: - 2 bucati de piept de pui - 3 oua (sau 2 daca sunt mari) - 2 linguri de sos de soia - 2 linguri de mustar - sare si piper - amidon - ulei pentru prajit - marar - susan Spalam bine puiul si il taiem in fasii lungi sau in bucatele, daca intentionam sa il mancam cu betisoare. Batem ouale impreuna cu sosul de soia, mararul taiat marunt, sare si piper, mustar si 3 linguri de amidon. Trebuie sa aveti o pasta de consistenta smantanii. Luam rand pe rand cate o fasiuta de piept de pui o dam pe o parte si pe cealalta prin compozitia cu ou, apoi o dam prin susan si o punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Puiul Shanghai este gata atunci cand bucatile de carne au culoarea aurile. Se scot bucatile de pui din tigaie si se pun pe un servetel de hartie sa se scurga de ulei. Optional, puiul Shanghai se poate presara cu susan prajit sau se stropeste cu ulei de susan. Puiul Shanghai se serveste cu diferite sosuri specifice bucatariei chinezesti si orez, ca aperitiv sau felul intai. Pofta buna!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 24 queries | Mysql time :0.088753 (s)