News Flash:

Prune cu scortisoara

26 Septembrie 2010
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6519 RON (-0.0005)
USD: 3.9743 RON (-0.0021)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Un dulce perfect. Aromat, lejer, sanatos si in ton cu anotimpul. Se pregateste in cateva minute si este gata, cu tot cu copt, in maximum 40 de minute. Ca sa prepari aceasta reteta speciala ai nevoie de prune mari si frumoase, doua albusuri de ou, scortisoara, cateva linguri de zahar si putin unt. Unge o tava care merge la cuptor, cu unt. Bate albusurile spuma. Spala prunele si sterge apa de pe ele cu un servet de bucatarie. Trece pe tand prunele prin spuma de albus si tavaleste-le prin zahar, pe care, in prealabil l-ai amestecat cu o lingurita de pudra de scortisoare, apoi aseaza-le in tava. Prunele se coc in cuptorul incins circa 15 minute. Prunele coapte se pot servi cu iaurt batut cu zahar, cu frisca sau cu diferite creme, dar merg foarte bine simple. Reteta devine un regal gastronomic daca adaugi si putina nuca macinata in zaharul amestecat cu scorisoara.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1158 viz    0 com
1364 viz    0 com
2009 viz    0 com
1752 viz    0 com
1071 viz    0 com
1144 viz    0 com
2555 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1047 (s) | 25 queries | Mysql time :0.015792 (s)