News Flash:

Prajitura Figaro

2 Iunie 2011
1481 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr ciocolata 55-75% cacao
100 ml frisca nebatuta
2 linguri de cacao
2 oua
3 linguri de zahar
1 plic de zahar vanilat
1 plic praf copt
350 gr faina

Mod de preparare

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

frisca nebatuta cacao oua zahar zahar vanilat praf copt faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

939 viz    0 com
941 viz    0 com
1137 viz    0 com
969 viz    0 com
931 viz    0 com
905 viz    0 com
905 viz    0 com
1964 viz    0 com
960 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1027 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018594 (s)