News Flash:

Prajitura cu portocale

18 Mai 2011
2460 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
4 oua
4 linguri faina
4 linguri zahar
2 linguri margarina topita
2 linguri cacao
10 g praf de copt

Pentru crema:
1 plic budinca vanilie
6 linguri zahar
350 ml lapte
50 g margarina
10 g gelatina
150 ml frisca
150 g marmelada de portocala

Pentru jeleu:
1 plic budinca vanilie
350 ml suc de portocale
4 linguri zahar

Mod de preparare
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua faina zahar margarina cacao budinca vanilie lapte gelatina frisca
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1147 viz    0 com
1216 viz    0 com
1370 viz    0 com
1038 viz    0 com
2977 viz    0 com
956 viz    0 com
1794 viz    0 com
1075 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0830 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015948 (s)