News Flash:

Porc pe plita incinsa

20 Septembrie 2010
2555 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (0.0000)
USD: 3.9517 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente Carne de porc -100g Ceapa 40g Ardei gras 25g Morcovi 25g Urechi de lemn 15g Usturoi tocat 10g Supa 120g Bulion 5g Ulei soia 5g Ghimbir radacina 1g Ulei susan dulce 5g Ulei floarea soarelui Piper negru Sare romaneasca Sare china Preparare Carnea de porc se taie felii si de prajeste in baie de ulei. Apoi se taie ceapa felii, ardeiul gras cubulete si morcovul felii, se adauga urechile de lemn si se calesc in baie de ulei,dupa care se scot la scurs in sita. Se pregateste sosul separat: - se caleste usturoiul impreuna cu piperul negru si sosul soia. - se adauga supa si se condimenteaza cu sare. - la sfarsit se pune bulionu. Se pregateste plita adaugandu-se pe ea ceapa,urmata de carne si legume. Se adauga apoi sosul si la sfarsit se acopera cu capacul. Pofta buna!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1073 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013854 (s)