News Flash:

Pizza la tigaie – gata in 8 minute

11 Iunie 2010
2174 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente: 450 gr faina 225 ml apa calduta 7gr drojdie 1 lingurita sare 2 linguri ulei 1 lingurita zahar Pentru presarat deasupra pizzei: Ceapa Sunculita Salam Rosii Ciuperci Mozzarella Cascaval Masline Pasta de tomate Se amesteca faina cu drojdia si zaharul si facem o gropita in centru, unde turnam apa combinata cu uleiul si framantam pana se obtine o bila elastica. Se lasa la crescut in jur de 2 ore, iar dupa timpul scurs aluatul e plin de basicute. Aluatul se imparte in 5 bilute si se intende cu mana pe un plan de lucru. Dupa ce toate bilele de aluat au fost intinse, se pune pe foc o tigaie de Teflon care se acopera cu capacul prorpiu si o lasam pana se incinge. Capacul trebuie a fie etans. Nu se unge cu nimic. Cand capacul este fierbinte, se aseaza in tigaie prima pizza, se acopera cu capacul si se micsoreaza focul la mediu spre mic. Cam dupa 4 minute, cand incep sa apara basicutele, se intoarce pe cealalta parte si se unge cu sos de rosii, cascaval, carne, salam, ciuperci, masline, sau orice altceva doriti pentru pizza dumneavoastra. Se acopera cu capacul, iar in momentul cand cascavalul este topit, pizza este gata. La fel se procedeaza si cu celelalte foi de aluat intinse. Pofta buna!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0947 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015915 (s)