News Flash:

Pilaf cu urzici

24 Martie 2011
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6669 RON (+0.0011)
USD: 4.0761 RON (+0.0268)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cu siguranta ati auzit cât de sanatoase si pline de vitamine sunt urzicile. Si pentru ca acesta este sezonul lor, le poti include în meniul tau, mai ales daca tii post.

Ingrediente:

500 grame de urzici,
1 ceapa,
2 linguri cu ulei,
1 ceasca cu orez,
sare.

Preparare:

Ceapa taiata marunt se caleste în ulei. Se adauga orezul si se prajeste usor.
Urzicile fierte si tocate, dar nu prea marunt, se asaza în cratita cu orezul.
Se toarna doua cesti cu apa în care au fiert urzicile, se adauga sare, apoi se pune la cuptor 20 - 30 de minute, pâna orezul este fiert.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ingrediente preparare
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1867 viz    0 com
1557 viz    0 com
1328 viz    0 com
1213 viz    0 com
1372 viz    0 com
1838 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1029 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015625 (s)