News Flash:

Piata Victoriei, reamenajata dupa modelul Muzeului Louvre

9 Ianuarie 2012
752 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
În mijlocul pietei va fi construit un subsol subteran, care va face legatura între trei muzee.

Piata Victoriei îsi schimba înfatisarea. Reprezentantii Primariei Capitalei au de gând sa o reamenajeze dupa modelul Muzeului Louvre din Paris, scrie B365. Un hol subteran cu luminator va face legatura între cele trei muzee din piata.

Sursa de inspiratie pentru schimbarile din Piata Victoriei este capitala Frantei si mai ales celebra piramida de sticla de la Muzeul Louvre.

"Reamenajarea Pie?ei Victoriei va fi realizata dupa modelul Muzeului Louvre din Paris. Legatura între cele trei muzee din Piata Victoriei se va realiza pe dedesubt. Va fi construit si un hol subteran cu luminatoare (n.r. acoperisuri transparente). De asemenea, statuia lui Ferdinand I va fi montata în piata, iar circulatia rutiera va fi u?or modificata în zona. Solutia finala va fi decisa în urma concursului", a precizat arhitectul-sef al Capitalei, Gheorghe Patrascu.

Holul subteran ce va asigura legatura între muzee (Muzeul Taranului Român, Antipa si Muzeul de Geologie) va fi realizat în zona de nord a pietei, la intrarea pe sos. Kiseleff.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

piata victoriei gheorghe patrascu antipa sos kiseleff
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1038 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013015 (s)