News Flash:

Patru alimente otrăvitoare pe care le consumăm frecvent

1 Noiembrie 2010
1566 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6478 RON (-0.0072)
USD: 4.0820 RON (-0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Nu tot ceea ce mancăm este sănătos. Asta se cunoaşte deja, însă cateva dintre alimente pe care le consumăm sunt chiar otrăvitoare de-a dreptul, unele dintre ele putand să ne pună viaţa în pericol. Din fericire, dacă sunt consumate corect şi procesate corespunzător nu sunt deloc nocive. 1. Migdalele Migdalele amare conţin cianidă (sare toxică a acidului hidrocianic, care chiar miroase a migdale amare), care consumată în cantităţi mari este mortală. Această substanţă extrem de otrăvitoare se mai găseşte şi în samburii de caise şi mere. 2. Nucşoara Nuşcoara crudă este extrem de toxică, producand halucinaţii sau chiar moartea. Din fericire, cea găsită în comerţ este procesată şi nu este toxică. 3. Cartofii Planta cartofului este foatre nocivă. Noi consumăm bullbii, nu fructul sau frunzele, care ar pueta să ne facă foarte rău. 4. Absintul Absintul conţine un igredient care ne poate omorî. Este vorba despre Artemisia Absinthium, dar care, procesat corespunzător, are un rol benefic, îmbunătăţind circulaţia sangelui.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

1 migdalele 3 cartofii 4 absintul
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1321 viz    0 com
1080 viz    0 com
1233 viz    0 com
3512 viz    0 com
4554 viz    0 com
1134 viz    0 com
1238 viz    0 com
1791 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0915 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018657 (s)