News Flash:

Paste/ Macaroane cu legume la cuptor

28 Mai 2010
2341 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru aceasta reteta ai nevoie de : 1 cana macaroane pt fiecare persoana sau o mana de spaghete pt fiecare persoana 1 rosie taiata in 6 sau 8 1 ceapa mare taiata in 8 felii de castravete daca iti place 1 ardei mare taiat in 10 cuburele dovlecei sau alte legume ferme care pot fi coapte fara sa se "topeasca in cuptor" sare, piper zeama de lamaie 3-5 linguri ulei - legumele taiate se amesteca cu condimentele, lamaia si uleiul si se coc intr-o tava la foc mare pana se rumenesc usor - separat se fierb pastele sau macaroanele si cand legumele sunt gata, se amesteca cu pastele - daca vrei carne, as recomanda carnati afumati, taiati felii si prajiti usor in foarte putin ulei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1014 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013252 (s)