News Flash:

Pasca cu smantana

21 Aprilie 2011
1378 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
1 kg de faina,
7 galbenusuri,
1 ou,
50 de grame de drojdie,
250 mililitri de lapte,
300 de grame de zahar tos,
200 de grame de unt,
un varf de lingurita de sare,
vanilie,
esenta de rom.

Pentru umplutura:
1 kg smantana groasa,
5 galbenusuri,
100 de grame de stafide,
300 de grame de zahar tos,
coaja de lamaie,
50 de grame de caise uscate,
coaja de portocala zaharisita.

Mod de preparare
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina galbenusuri drojdie lapte zahar tos unt sare vanilie smantana caise
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021242 (s)