News Flash:

Papadie in salata

26 August 2011
850 Vizualizari | 0 Comentarii
Ai auzit, probabil, de oameni care-si fac ceai din papadie sau care chiar o adauga in salata sau mancaruri. Nu judeca in necunostinta de cauza. Papadiile, care cresc din abundenta pe toate continentele, mai putin in Antarctica, contin o multitudine de nutrienti si fitochimicale benefice sanatatii.

Contin o cantitate superioara de vitamine si minerale fata de alte plante si pot fi consumate proaspete sau gatite, uneori intrand chiar in componenta dulciurilor.

De ce ai consuma asa ceva? Pentru ca papadiile sunt renumite pentru capacitatea lor de a purifica sangele, detoxifia ficatul, ca si stimulent pentru fiere, laxativ usor sau chiar diuretic, conform Suite101.com. In plus, ele ofera organismului o cantitate generoasa de potasiu.

Papadiile previn si tumorile, iar chinezii le folosesc pentru a atrata mastita. Pot fi consumate fara probleme si de animale, neavand efecte secundare, asa cum se intampla in cazul altor plante, asa ca nu ai niciun motiv sa le indepartezi din gradina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0856 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025884 (s)