News Flash:

Negresa cu sirop de capsune

12 Februarie 2011
1817 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: 250 g faina, un plic praf de copt, trei linguri de unt topit, 100 g zahar, 60 g ciocolata topita, doua oua, 50 g nuci macinate, esenta de vanilie, doua-trei linguri de sirop de la dul­­cea­­ta de capsune, sos de ciocolata.

Mod de preparare: untul topit se pune într-un vas, la bain-marie, si se încorporeaza în el zaharul si ciocolata topita. Se adauga ouale, apoi, treptat, faina si praful de copt. La sfârsit se pun nucile macinate si esenta de vanilie. Compozitia se toarna într-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace 30 de minute. Dupa ce se raceste, se taie în forma de inimioare si se toarna deasupra sosul de ciocolata si siropul de dulceata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020674 (s)