News Flash:

Musaca de dovlecei

5 Noiembrie 2010
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (0.0000)
USD: 3.9517 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente • 1 pui potrivit de mare • 2-3 rosii, 3-4 cepe • 1 lingura cu pasta de tomate • 1-2 dovlecei, 3 oua • 150 g cascaval • sare, piper • 1 lingura cu unt • marar, ulei Mod de preparare PASUL 1: Taie puiul in bucati si fierbe-l in apa cu un praf de sare. Dupa ce a fiert, da carnea prin masina de tocat. PASUL 2: Toca ceapa marunt si inabus-o in apa cu ulei. Adauga rosiile tocate, pasta de tomate si carnea tocata. Amesteca usor, potriveste gustul de sare si piper, adauga marar tocat fin dupa gust. PASUL 3: Dupa ce s-a racorit putin, adauga ouale batute. Unge acum un vas cu unt si asaza un strat de rondele de dovlecei, unul de carne si tot asa. Ultimul strat trebuie sa fie de dovlecel. Toarna putina apa si lasa la cuptor. PASUL 4: Cand dovlecelul este patruns, presara un strat generos de cascaval ras si mai lasa cateva minute la cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ingrediente
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

1371 viz    0 com
1300 viz    0 com
1054 viz    0 com
1200 viz    0 com
3475 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020525 (s)