News Flash:

MIRCEA N. STOIAN A DEZVALUIT RETETA CASTIGATOARE LA ”CHEFI LA CUTITE”: “CARCOTAS CUM SUNT…“

12 Aprilie 2018
353 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6599 RON (+0.0013)
USD: 4.1469 RON (+0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Odata cu inceperea unui nou sezon “Chefi la cutite“, Mircea N. Stoian si-a spus parerea sincera si fara retineri, despre aceasta emisiune pe care o urmareste cu mare interes, dar si despre lucrurile care nu se vad la TV. Jurnalistul a scris un articol pe blogul sau personal despre emisiunea care face furori in Romania.


“Nici nu a apucat bine colesterolul pascal sa se aseze prin venele si arterele noastre greu incercate cu mielut, vinut, tuiculita, bericica, oute, oulete, drobulet, mititei si alte alea, ca Antena 1 a si bagat polonicul cel mare in oala cu audienta, turnand in farfurie o portie buna de rating si share. Carcotas cum sunt, trebuie sa marturisesc totusi, cu mana pe cana cu ceai, ca ”Chefi la cutite”  este singura emisiune la care ma uit cu  drag, si chiar ma bate gandul sa ma  inscriu la preselectie, chiar daca producatoarea Mona Segal, care ma antipatizeaza de vreo 25 de ani (sentimentul e reciproc) imi va da cu flit. Avand punctul zero al debutului la crispatul Pro Tv, dupa cateva sezoane sub titulatura de ”MasterChef” formatul a facut poteca in media, aducand audienta inca de pe atunci. Dupa plecarea echipei Sarbu din Pro (postul mai sus mentionat se hraneste si acum din imensul capital de imagine pe care l-a lasat Adrian Sarbu si echipa lui) managerii Pro au scapat printre degete strutul  cu oua de aur, emisiunea fiind rebranduita la Antena 1 cu inspiratul titlul ”Chefi la cutite”. Se pare ca aici este cuibul ei, formatul actual neavand rival pe piata mediatica, mai ales ca pune pe farfurie o reteta pe care o voi dezvalui si care se dovedeste a fi reteta castigatoare. (e aceeasi reteta cu care am facut audiente istorice la Capatos, pe vremea cand imi plimbam chelia prin emisiunea nu de mult apusa, e reteta care face din Exatlon un blockbuster, la un post insipid precum Kanal D si care va functiona indiferent de post, conjunctura sau format de emisiune. Apucam sa vorbim si de reteta, ai rabdare. Trebuie sa intelegi inainte de toate mecanismele mediatice prin care se joaca astia cu minea ta ca sa poti selecta canalele si da verdicte cu discernamant.) Marti am vazut cum se formeaza o echipa, am ascultat povesti de viata, de la o doamna fosta sculer matriter, convertita la bucatarie, sau de la un indian aciuat pe plaiurile mioritice, la un politist pensionar (cam anost) din Tandarei, esuat in fata aragazului, la fabuloasa si emotionanta poveste a unei stripteoze,  (sau prostiutate?) care practica sado –masochismul si care ascunde in spatele costumului de latex negru o poveste cutremuratoare cu un copil handicapat care are nevoie de bani pentru medicamente. Primul ingredient al unei retete castigatoare de audienta este povestea de viata. Frusta, nefalsificata, reala si povestita cu sinceritate. Sau ca sa parafrazez o replica celebra din Filantropica lui Nae Caranfil ” Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste banul” Asa e si in media. Cu cat povestea este mai adevarata si spusa mai cursiv, cu atat audienta este mai mare si la ”Chefi la cutite” avem material epic la concurenti, cat cartofi egipteni confiscati la vama. Deocamdata atat. De vedem si maine tot pe aceeasi tema”, a scris Mircea Stoian pe blogul sau personal.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 35 queries | Mysql time :0.027038 (s)