News Flash:

Miel la cuptor

23 Martie 2010
959 Vizualizari | 0 Comentarii
miel la cuptor
Ingrediente

* pulpa de miel
* mustar
* sare
* piper
* rozmarin
* menta
* usturoi
* ulei de masline
* vin alb

* Portii: 4
* Timp de preparare: 120 minute

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite, grasime, se spala si se pune intr-o tava pentru cuptor. Se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu mustar, dupa care se adauga rozmarin si menta. Se cresteaza carnea din loc in loc si se pune cate un catel de usturoi dupa care se stropeste cu ulei de masline. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga in cuptorul incalzit in prealabil la 250 grade vreme de 30 min. Se adauga apoi vin, se coboara temperatura cuptorului la 200 grade si se lasa carnea sa se patrunda usor, stropind-o din cand in cand cu sosul din tava. Dupa inca 30 minute se inlatura folia si se lasa carnea sa se rumeneasca frumos.

Se poate servi langa o garnitura de cartofi (tot la cuptor) cu rozmarin.

Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 25 queries | Mysql time :0.020859 (s)