News Flash:

Miel cu spanac

17 Martie 2011
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6669 RON (+0.0011)
USD: 4.0761 RON (+0.0268)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

 750g carne
 2 kg spanac
1 lingurita de faina
2 linguri de untura
1 ceapa
1 lingura de bulion
 sare
   
Mod de preparare:

Se prajesc in untura bucatile de carne, cu o ceapa taiata marunt. Se adauga un praf de faina. Se curata spanacul, se spala in mai multe ape, se opreste si se scurge. Se pune in cratita cu carne, se adauga bulionul, putina apa si sare. Se acopera si se da la cuptor o jumatate de ora. Daca este nevoie se mai adauga putina apa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0908 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020528 (s)