News Flash:

Miel betiv

23 Martie 2010
857 Vizualizari | 0 Comentarii
miel betiv
Timp de gatire: 1 h
Complexitate: medie

Ingrediente

- miel (cu os de preferinta, ceafa, coaste), 1 - 2 rosii, cateva cepe rosii mici, 1 catel de usturoi, ardei iute uscat sau proaspat, sare, piper, un pahar de vin si unul de bere.

Mod de preparare

Se pune in cratita carnea cu toate ingredientele, mai putin berea si rosiile.
Rosiile tocate se pun pe deasupra, apoi se da la cuptor.
Cand s-a format sosul se adauga si berea, se mai lasa putin dupa care se pot adauga si paste. Apoi se lasa pana cade carnea de pe os.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0837 (s) | 36 queries | Mysql time :0.018011 (s)