News Flash:

Mar copt cu martipan

28 Mai 2010
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente - o lingura migdale - 4 mere - 100 g martipan in stare bruta - 40 ml rom sau suc de portocale - o lingura de stafide - grasime pentru uns forma Portii: 4 Preparare 1. Se incalzeste cuptorul al 180 grade. Se prajesc migadalele intr-o tava uscata, pana devin aurii. Se spala merele si se zvanta. Se scot samburii. 2. Se amesteca martipanul cu romul, respectiv sucul de portocale, stafidele si migadalele. Se umplu merele cu aceasta compozitia. Se introduc merele intr-o forma termorezistenta, unsa cu grasime si se dau la cuptor timp de 15-20 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0996 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013321 (s)