News Flash:

Mancare verde: salata de patrunjel

7 August 2010
2523 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6519 RON (-0.0005)
USD: 3.9743 RON (-0.0021)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Iti propun o salata speciala, echivalentul unei injectii cu vitamine. Efectele ei tonice sunt garantate. Ingrediente: trei legaturi de patrunjel doua legaturi de marar o telina mica o salata verde o legatura de leurda o legatura de usturoi verde o legatura de ceapa verde o lingura de miere zeama de la o lamaie sare piper o lingura de hrean ras un borcanel de iaurt nuca pisata (50 de grame) sau seminte de dovleac, prajite usor si tocate Mod de preparare: 1.In primul rand, salata se prepara exact inainte de a fi mancata, nu se pastreaza. 2.Toate verdeturile, bine spalate, se taie marunt si se pun intr-un bol. 3.Se taie ceapa verde si usturoiul cat mai fin, se rade prin razatoarea fina telina si se freaca cu mana cu un praf de sare. Se adauga peste verdeturi, cu tot cu sucul lasat. 4.Se face un sos din miere, o lingura de apa calda, zeama de lamaie, sare, piper si iaurt. Se adauga peste celelalte ingrediente in bol. 5.Deasupra pune hreanul si nuca macinata sau semintele de dovleac. Se mai amesteca o data. Se serveste pe felii de paine prajita. Incearca reteta cu suc de portocala in loc de lamaie si injumatateste cantitatea de miere. Adauga in salata portocala taiata marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1019 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019536 (s)