News Flash:

Mancare de castraveţi

27 Iulie 2010
1368 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: patru cepe, trei-patru linguri de bulion, două kilograme castraveţi din saramură, o legătură de mărar proaspăt, o ceşcuţă de ulei, piper şi sare după gust. Preparare: 1. Castraveţii se spală, se taie şi se pun la fiert într-o oală, ca să iasă sarea din ei, apoi se scurg de apă. 2. Separat, se pune uleiul într-o cratiţă încăpătoare şi se căleşte ceapa tocată mărunt. Cand e rumenită, se adaugă cateva căni de apă şi se lasă pană începe să fiarbă. 3. Se pun castraveţii şi se lasă pe foc circa 30 de minute, apoi bulionul (dacă este subţire, se pot pune mai mult de patru linguri), piperul şi sarea, după gust. 4. După ce au fiert, se bagă cratiţa la cuptor încă 30 de minute. Cand e gata, se adaugă mărarul proaspăt tocat. 5. Dacă nu doriţi să gătiţi de post, puteţi prăji în cratiţă, înainte de a pune ceapa, 500 g de cubuleţe de carne de porc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

2542 viz    0 com
1348 viz    0 com
1436 viz    0 com
1465 viz    0 com
1399 viz    0 com
1973 viz    0 com
1003 viz    0 com
1384 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020297 (s)