News Flash:

Mancare de cartofi

15 Iunie 2010
1349 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6540 RON (0.0000)
USD: 4.1197 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente * 7 cartofi (aproximativ 1 kg) * 1 ceapa * 1 lingura ulei * 2 morcovi * 1/2 legatura de patrunjel * 250-300 g sunca afumata (sau carnaciori oltenesti / cabanos) * 1 lingurita delicat * 1 varf de lingurita de cimbru * 2 foi de dafin * sare si piper dupa gust * 2 linguri de pasta de rosii Mod de preparare Se curata morcovii, ceapa si cartofii. Ceapa se taie marunt, morcovii cubulete si cartofii felii groase. Sunca afumata se taie cubulete sau felii. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se pun ceapa si morcovii. Se lasa sa se caleasca un pic, apoi se adauga sunca si se amesteca pana ce sunca se rumeneste. Se adauga 2 foi de dafin, delicatul, cimbrul, sarea si piperul. Dupa 4-5 minute se adauga cartofii si apa (cat sa acopere complet cartofii). Dupa ce cartofii s-au fiert se dauga 2 linguri de pasta de rosii, amestecata in prealabil cu putina apa. Se adauga patrunjelul tocat marunt si se mai lasa la fiert timp de 5 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0817 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020240 (s)