News Flash:

Mancărurile sănătoase - ce culori au

19 Octombrie 2010
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (0.0000)
USD: 3.9517 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Intr-o perioadă în care totul se face la foc automat, uităm să mai acordăm atenţie meselor la ore fixe, dar şi conţinutului acestora. Ce culori au mancărurile sănătoase? Natura a avut grijă să ne indice alimentele sănătoase, colorandu-le foarte puternic. Din cauza aceasta, întotdeauna, un ardei gras roşu va fi mai sănătos decat un cartof, măcar prin culoare. Deci, natura ne atrage atenţia că respectivele produse sunt bogate în vitamine, în minerale şi în aceşti pigmenţi vegetali care sunt nu numai foarte frumoşi din punct de vedere estetic, dar sunt şi foarte sănătoşi. Ce sunt fito-nutrienţii? In ultimii ani, să spunem aşa, a fost definită noţiunea de fito-nutrienţi, adică nişte elemente chimice care se găsesc strict în produsele vegetale, în legume şi în fructe şi care pe langă culoare aduc cantităţi infime de substanţe care ajută organismul să se protejeze împotriva bolilor, să funcţioneze mai bine, să avem un metabolism mai bun, să ne protejăm de cancer, să ne protejăm de îmbătranire. Deci, tot ce presupune natura şi culoare înseamnă sănătate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0993 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017159 (s)