News Flash:

Măr copt

30 Iunie 2010
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: - patru mere, - patru linguriţe de zahăr, - 50 g miez de nucă, - 80 ml amaretto; Pentru decor: - frişcă, - sos de ciocolată. Preparare: 1. Se spală bine merele, apoi li se scot miezul şi seminţele. 2. Se lasă la scurs, iar între timp se taie mărunt miezul de nucă şi se amestecă împreună cu zahărul. 3. Se umplu merele cu amestecul de nucă şi de zahăr, apoi se stropesc cu jumătate din cantitatea de amaretto şi se pun într-o tavă. 4. Se bagă totul la cuptor, cam 20 de minute, la foc mediu. Merele sunt gata cand scobitoarea intră cu uşurinţă în pulpa fructului. 5. La final, merele se stropesc cu restul de amaretto şi se decorează, după plac, cu sirop de ciocolată, frişcă sau fulgi de ciocolată.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Yve.ro

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Lifestyle.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0979 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014961 (s)